SORTHAVREGRYN fra Engdigegaard er på menuen til Folkemødemiddagen

Oprettet d.

SORTHAVREGRYN fra Engdigegaard er på menuen til Folkemødemiddagen
SORTHAVREGRYN fra Engdigegaard er på menuen til Folkemødemiddagen

Ligesom sidste år har Folkemødemiddagen 2023 på Engestofte Gods ved Maribo igen i år valgt sorthavregryn til den 4 rettes menu. Denne gang er det til en desert ret. På bund af sorthavre fra Engdigegaard serveres rabarber med creme anglaise med bipollen og vanilje. 

Til at stå for menuen har årets folkemødemiddag indbudt Falsters Kyst, Engestofte Gods og Hotel Saxkjøbing blandt sydhavsøernes bedste køkkener. Chefkokkene, som tæller Mette Dahlgaard og Jonathan Beck, har sammen udviklet en menu baseret på de lokale producenters frembringelser, og sætter dermed fokus på Lolland-Falster, hvor Madens Folkemøde jo afvikles. 

Sidste år var det kok og manager for Farm of Ideas Kevin Kroløkke der stod for gastronomien til Folkemødemiddagen 2022 ligeledes  i den smukke og nænsomt renoverede gamle staklade på Engestofte Gods med plads til mere end 600 spisende. Mens smagsløgene for alvor blev vakt til live bød han som mellemret på en varm og blød taco af sorthavregryn med et fyld af bønner.

Læs mere og køb adgang til Folkemødemiddagen 2023 (madbillet.dk) 

 

© 2015 - 2024