Handelsbetingelser

Gælder for alle leverancer fra Engdigegaard. 
Du handler med Engdigegaard ApS, admin@engdigegaard.dk, Sønderskovvej 6, 4862 Guldborg (CVR-nr. 27972675), telefon 28402183.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille og betale dine varer online. Alle priser er inkl. moms. Når du handler skal du benytte et betalingskort. Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort, VISA-dankort, Mastercard og VISA. Vi tager ikke kortgebyrer. For at beskytte dine kort oplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsmodul-leverandør, som sørger for, at alle oplysninger behandles, krypteres og sendes via en sikker forbindelse SLL, så hverken vi eller andre kan få adgang til dine kort oplysninger. Ved modtagelsen af din bestilling reserverer vi pengene på dit kort. Vi trækker først pengene, når din levering er pakket i butikken. Skulle der være varer, vi ikke kan levere, reducerer vi din betaling tilsvarende.

Levering og transport
Forsendelsen og levering af varer sker med PostNord i hele Danmark.
Ekspeditionstid 1 - 3 dage fra webshop.
Levering af varer sker, når køber får varen udleveret.
Ansvar for købte varer overgår til køber på leveringstidspunktet.

Reklamation eller fortrydelse
Vi leverer primært fødevarer til løbende forbrug for husholdning. Der er ikke fortrydelsesret på købet af disse varer.
Øvrige varer, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de almindelige fjernsalgsregler om fortrydelsesret, fejl og mangler.
Hvis du fortryder købet af en sådan vare, skal du skriftligt meddele det til os senest 14 dage efter dit køb, og du skal herefter senest 14 dage efter sende varen til adressen Sønderskovvej 6, 4862 Guldborg. Du skal selv betale forsendelsen af varen. For at du kan fortryde købet, skal varen returneres i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelsen. Du kan således godt fortryde dit køb, selvom varen er blevet brugt, men en evt. værdiforringelse vil du ikke få retur, hvis en konkret vurdering viser, at varen som brugt kun kan sælges til en anden forbruger for mindre. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Kvalitetskontrol
Alle leveringer bliver håndpakket i butikken og bliver i den proces tjekket for fejl og mangler, inden de leveres til dig. Skulle du alligevel modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. For alle reklamationer gælder, at de skal ske hurtigst muligt, og senest 14 dage fra modtagelse af dine varer. Kontakt os igennem kontaktformular eller admin@engdigegaard.dk. 

Persondatapolitik for ENGDIGEGAARD WEBSHOP
Vi indhenter kun persondata, hvis det har betydning for din aktivitet i relation til Engdigegaard webshop, og vi overholder altid alle relevante lovbestemmelser vedrørende af dine persondata.
Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi er juridisk forpligtede til det, eller så længe formålet med det opretholdes.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Engdigegaard webshop indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 
Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til PostNord for levering af dine indkøb.
Engdigegaard webshop benytter DanDomain A/S som databehandler, og Nets A/S som betalingssystem. Alle persondata som du oplyser på webshoppen bliver opbevaret i datacentre hos vore samarbejdspartnere.  
Vi har indgået databehandleraftaler med vore samarbejdspartnere, hvilket er garantien for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, skal du blot sende os en anmodning om det til vor e-mailadresse.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på engdigegaard.dk er Engdigegaard, Sønderskovvej 6, 4862 Guldborg.

© 2015 - 2024