Fortryllende klassiske hindbærsnitter – nu som glutenfri, low carb, og med mindre sukker. Perfekte som snacks eller små mellemmåltider i barform.
Ingredienser:
120 g sorthavremel
60 g sorthavreklid
40 g sirup eller honning
40 g smeltet smør eller kokosolie
40 g vand
2 g bagepulver, glutenfri
1 g salt
50 – 75 g hindbær marmelade
Sådan gør du:
Sæt ovnen til 180 grader.
Læg bagepapir i en bradepande.
Hæld sorthavre melet og sorthavre klid i en skål sammen med bagepulver og salt. Rør det godt sammen.
Smelt sirup og fedtstof og rør det i blandingen sammen med vand.
Læg ¾-del af dejen ud på bradepanden i ca. 1-cm lag eller ca. 20x20 cm, og tryk dejen flad og ud til kanterne.
Smør hindbær marmeladen over den fladtrykte dej i bradepanden, og smuldr resten af dejen over.
Bages 20 minutter ved 180 grader.
Tag bradepanden ud, og afkøl i 15 minutter, før skæring til ønsket størrelse snitter eller barer.
Pynt evt. med drys af flormelis og frysetørret hindbær.
Lad snitterne eller barerne køle helt ned, før de flyttes. Så holder de bedst formen.